Hoe werkt het?

Angela bereidt van maandag t/m donderdag dagelijks 2 gezonde, pure maaltijden met verse producten uit de directe omgeving. Voor de drukke doordeweekse dagen dat u wel lekker en verantwoord wil eten en niet in de gelegenheid bent om te koken. Of voor als u graag goed voor uzelf zorgt maar op een leeftijd bent dat u niet meer alles zelf kunt doen. Angela schept voor u op, zodat u thuis kunt genieten van een versbereide maaltijd.

U kunt de bestelling tot 1 dag van te voren (voor 20.00 uur) doorgeven. De maaltijden staan van maandag t/m donderdag tussen 16.30-19.00 u voor u klaar om afgehaald te worden. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om de maaltijden af te halen, bezorgen wij in Deurne, Asten en Brouwhuis de verse maaltijden aan huis tegen een vergoeding van 2 euro per levering. Bij bestellingen vanaf 10 personen leveren wij gratis (binnen een straal van 10 kilometer). 

Vers is bij Angela vanzelfsprekend. Angela werkt samen met lokale leveranciers. Asperges en pompoenen komen van eigen land.

Nieuwsgierig naar het menu van deze week? Klik hier!