Maaltijdservice Ommel

Op zoek naar een maaltijdservice in Ommel? Angela schept op is dé maaltijdservice van Vlierden en omstreken. Op slechts enkele minuten rijden van Ommel vind je onze moderne keuken. De keuken is geplaatst in een in 2018 compleet gerenoveerd oud bakhuis. Maandag tot en met donderdag bereidt Angela hier gezonde kant-en-klaar maaltijden.

Dagelijks maken we een verse soep, twee hoofdgerechten en een nagerecht met ingrediënten uit de regio. Of je nu één gerecht neemt of dat je een compleet driegangen menu wilt bestellen dat bepaal je helemaal zelf. Je kunt al een maaltijd bestellen vanaf één dag in de week. Dit kun je doen door het online bestelformulier in te vullen, maar het is ook mogelijk om dit in ons bakhuis te doen.

Onze maaltijdservice is ideaal voor bijvoorbeeld ouderen of senioren die zelf niet meer kunnen koken. Heb je juist een drukke baan en niet altijd tijd om te koken? Ook dan is onze maaltijdservice ideaal. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk hier ons weekmenu.