Maaltijdservice Helmond Brouwhuis

Angelascheptop.nl is dé maaltijdservice voor Helmond (Brouwhuis) en omstreken. In 2018 hebben wij het oude bakhuis in onze tuin omgebouwd tot moderne keuken. Het bakhuis ligt op slechts enkele minuten rijden van het centrum van Helmond (Brouwhuis). Maandag tot en met donderdag bereidt Angela hier verse gezonde kant-en-klaar maaltijden.

Dagelijks maken we een verse soep, twee hoofdgerechten en een nagerecht met ingrediënten uit de regio. Je kunt zelf kiezen of je slechts één gerecht neemt of dat je een compleet driegangen menu wilt bestellen. Je kunt al een maaltijd bestellen vanaf één dag in de week. Dit kun je doen door het online bestelformulier in te vullen, maar het is ook mogelijk om dit in ons bakhuis te doen.

Voor ouderen, die niet in de gelegenheid zijn de maaltijden af te halen, bezorgen wij in Vlierden, Deurne, Asten en Brouwhuis de verse maaltijden aan huis. Vraag naar de mogelijkheden.

Onze maaltijdservice is ideaal voor bijvoorbeeld ouderen die zelf niet meer kunnen koken of mensen met een drukke baan die niet altijd tijd hebben om te koken. Ben je benieuwd of onze maaltijdservice voor Helmond (Brouwhuis) iets voor jou is? Bekijk dan hier hoe het werkt.

Maaltijdservice Helmond Brouwhuis Weekmenu
Maaltijdservice Helmond Brouwhuis hoe werkt het