Opschepper

Als klein meisje had ik een kinderfornuis, waarop van alles stond te pruttelen. Al snel maakte ik de overstap naar moeders fornuis. Ik kookte en bakte voor de hele familie.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en ik zag naast de zorg voor mijn gezin en mijn baan als doktersassistente ruimte voor een culinair avontuur. Op een goed moment heb ik de huiskamer leeggeruimd en kookte ik op gezette tijden een 4-gangen menu, waar ik gasten van liet genieten. Zo werd Huiskamerrestaurant Kokkerel geboren. Door deel te nemen aan kookwedstrijden, zoals ‘Lekker van streek’ van Omroep Brabant en Vers getest van Libelle en AH kon ik me blijven ontwikkelen. Ik volgde de trends en ontwikkelingen op kookgebied op de voet.

Toen de tijd rijp was om van mijn hobby mijn beroep te maken heb ik mijn baan opgezegd om me volledig op koken te richten. Begin 2018 werd het eeuwenoude bakhuis in onze achtertuin verbouwd tot een kookstudio. Waar generaties geleden het brood voor gezinnen werd gebakken, worden nu complete maaltijden gemaakt. Koken is waar ik gelukkig van word. Het is voor mij echt een feest om iets lekkers te maken met verse, gezonde en lekkere etenswaar. Graag verras ik met een maaltijd of geef ik een feest een culinaire touch. Zo wordt mijn feest uw feest.